Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Söker rätt man för sex

Söker rätt man för sex

Hejsan alla trevlig män här, jag söker nu efter helt rätt man för en eventuell träff, träffar eller någon jag kan ha en form av sexrelation med. Har ännu inte träffat någon man härifrån då jag inte riktigt känt mig helt trygg med dem som svarat mig, så jag har valt att inte träffa någon av dem än.

Jag gillar en enorm variation inom sex, med allt ifrån standard vaniljsex till att utforska en del inom BDSM hållet lite mer. Föredrar att vara totalt undergiven, men kan även om så önskas vara dominant. Som sagt, variation det är något jag verkligen gillar. Är dock inte det minsta intresserad av analsex.

Vill ha en bra kontakt med dig innan en eventuell träff och jag är INTE intresserad av män äldre än 38 år, äldre personer är inget jag finner sexuellt attraherande. Men som sagt föredrar jag att ha en del kontakt innan för att känna mig helt trygg med att träffa dig. Skriv gärna!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *