Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Stränga Anna-Karin vill dominera slav

Stränga Anna-Karin vill dominera slav

En undergiven slav sökes! Är en mycket sträng kvinna på 43 år som vill hitta en lydig kille som gör det jag säger. Vill att du är min betjänt och du ska inte ställa motfrågor till mig eftersom det är jag som är dominan i sammanhanget. Mina ord är din lag kort och gott!

Detta är inte någonting för alla män. Kommer vara mycket sträng med dig, du kommer få slicka min fitta flera timmar ibland och kanske bli piskad medan. Har du problem med stränga kvinnor så är jag inte den du ska kontakta! När du väl bestämt en kåt träff med mig så kommer jag att hålla på med dig tills du ber mig att sluta.

Du kommer att få placera din kuk i min fitta, låta mig sitta på ditt ansikte, och bli piskad av mig medan. Har vart en dominant kvinna ända sedan 30 års åldern och har lång erfarenhet inom just det. Vill du pröva lite olika roliga rollspel med mig så ställer jag upp. Tycker om att leka lärarinna bestraffar elev bland annat…

Hör av dig till dominanta Anna-Karin om du vill ha ditt livs sexuella upplevelse med mig, allt måste vara 100% anonymt.

Bli medlem för att svara på annonsen!

8 kommentarer

 1. Har en grym kropp som vill bli knullad i röven och att du njuter av att vara pervers, analt oskuld och en het rumpa som du gör vad du vill med. Bara du är hårdhänt!!

  Slick i ditt rövhål

 2. Hej Anna-Karin! Du är så ducktig och fin tjejan . Jag heter Oleg och bor i Kopparberg. Aldrig jag träffa så vacker tjeja som du är.Jag är bara invandrare från gammall sovet union , födeise i Vitryssland , sen flyttade i Ryssland och Ukraina var sista land innom flittade jag i Sverige . Det var så längelse 2008.

 3. Hej, jag är 21 år gammal och skulle vilja bli din slav. Jag vill bli extremt utnyttjad av en äldre mogen kvinna som tvingar mig att lyda allt, annars så förtjänar jag bestraffning med all rätta.

  Är inte väldigt erfaren, men det gör mig väldigt lätt att kontrollera och utnyttja för att uppfylla alla dina behov. Förväntar mig absolut inte att få ut något själv av det, bara att under tvång och diciplin utföra alla dina begär.

 4. Hej
  En slav på 30 år som vill gärna ha en bestämd älde kvinna som vet vad hon vill hör gärna av dej

 5. Hej Madame.
  Ung slavpöjk från sthlm trakten
  Slaven är 18 år gammal.
  Jag skulle vilja bli din slav
  Dina ord är min lag
  Mvh Slaven

 6. Madame, ung man på 30 från Malmö här. Ni låter så intressant. Har länge sökt en äldre Kvinna att behaga. Hör av Er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *