Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Ta mig imorgon kväll

Ta mig imorgon kväll

Söker efter en äldre välutrustad kille på ca 50 år, för att uppfylla en het fantasi jag har. Du tar dig hit och hem igen själv, vi träffas hos mig. Jag kan enbart träffas på kvällar. Är du den man jag söker för en het, sexig kväll så hör gärna av dig så får du mer information!

Kolla gärna genom min profil fast lägg ingen vikt på min ålder. Jag hinner tyvärr inte svara alla då det kommer så många meddelanden. Ni som inte får svar, lycka till och hoppas ni hittar vad ni söker…Kram

Bli medlem för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej!
    Här finns en 50-årig gift man som ä redo att rycka ut och uppfylla fantasier.

    Hör av dig så kommer jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *