Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Tjej söker par för trekant

tjej söker par för trekant

känner ni att er gnista är på väg att slockna? är ni ett par som vill liva upp den sexuella stämningen i sängen? låt mig hjälpa till. jag heter Daniella och är just nu ute efter att komma i kontakt med kåta par som vill anordna en trekant. anledningen till att jag är intresserad utav att leka med ett par är att mina vänner har slagit vad med mig om att jag aldrig kommer att ha en trekant i hela mitt liv. men nu ska jag bevisa att dom har fel.

kommer att anpassa mig efter era önskemål. vill ni att jag kommer i en kort klänning till träffen så gör jag det. säg bara hur, vart, och när vi ska träffas så kommer jag dyka upp. jag är endast intresserad utav par som har erfarenhet av gruppsex sedan tidigare och som kan ställning i sängen.

ni får stå för kondomerna och jag hoppas ni tar mer än ett paket eftersom jag vill lusta ut mig till fullo när vi träffas. ser helst att vi leker minst tre timmar tillsammans.

Bli medlem för att svara på annonsen!

9 comments

  1. visst, par på 35 år söker kvinna. du ska komma med kort kjol och vara naken under den. ses på hotell.

    //?

  2. Par på 48 söker en kvinna för spännande möten, jag (kvinnan är bi nyfiken) är sociala mulliga och har glimten i ögat. Hoppas på svar. Kram.

  3. Hej. Par söker tjej. Tjejen är nyfiken på att ha en extra tjej med. Diskretion utlovas. Viktigt att det känns rätt för alla så vi träffas på neutralt ställe första gången vi ses och bara pratar och hänger lite.
    Vi är strax över 40.

  4. Ok,trevligt. kontakta oss ett par som skulle vilja pröva trekant med en härlig tjej/kvinna så får vi se vad som händer.
    Kram från oss.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.