Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Samtidig sex med flera män

Samtidig sex med flera män

Ok… jag har funderat på det här länge nog nu… och då menar jag verkligen länge! Jag vill helt enkelt ha sex med flera män samtidigt. Tänkte nog till att börja med att det här kanske bara kommer att vara en porrig fantasi i mitt liv… men nu har det gått så långt att jag nu känner jag att faktiskt inte vill att det bara skall vara bara en fantasi som jag aldrig förverkligar! Jag vill inte längre fram i mitt liv ångra sådant jag velat men inte gjort helt enkelt.

Jag är singel, så jag gör precis som jag vill så det finns ju faktiskt ingenting som hindrar mig för att göra vad jag vill! Men däremot så hoppar jag definitivt inte i säng med precis vem som helst! Jag vet exakt vilka män som tänder mig och där gör jag inga som helst undantag (läs min presentation i profilen). Jag vill definitivt se minst ett ansiktsfoto innan vi träffas… (jag har kik), visuell attraktion är inte något att förakta! Att vi använder kondom är en självklarhet för mig… allt annat går bort.

Men hur, när och var det här ska ske… det vet jag inte än… Det jag däremot vet, det är att jag väljer själv… både vem som jag svarar och vem jag inte vill svara. Så svarar jag inte dig så är jag helt enkelt inte intresserad och jag förväntar mig så pass mycket respekt från dig att du inte tjatar på med flera meddelanden då.

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.