Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill bli din kåta hemmafru, får jag det?

vill bli din kåta hemmafru får jag det

ÄR TRÖTT PÅ ATT JOBBA!!! Orkar inte gå till arbetet en dag till. Kan inte någon man bara låta mig bli hans hemmafru? Vill bara vara hemma. Ta hand om disken, sköta om tvätten, och bli älskad. Varför måste jag springa till arbetet varje dag när jag har massa vänner som  är hemmafruar? Önskar också att bli ihop med en man som har det gott ställt!!!

Heter Marie i alla fall, det kan ju vara bra att veta. Har haft ett par ostabila förhållanden på sistone som har skadat mig psykiskt en del. Det har gjort mig väldigt blyg att träffa nya män. Men jag är en social kvinna i grund- och botten! Är bara försiktig när det kommer till okända killar nu för tiden.

Tycker om BDSM, bli slickad i fittan, och att få vara den dominanta i samlaget. Är öppen till att pröva nya sexpositioner. Har du något annat förslag på vad vi två skulle kunna hitta på tillsammans så vill jag gärna höra det.

Vill bara bli din hemmafru som gör allt för att du ska vara glad, skaffa vovve och villa tillsammans, och bara låta dig ta dig för av min kropp.

Bli medlem för att svara på annonsen!

One comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.