Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill ha en trekant med mig i centrum

Vill ha en trekant med mig i centrum

Jag söker efter två gifta män, helst kompisar, som vill träffa mig ganska regelbundet om personkemin och sexet stämmer mellan oss. Jag söker två män som verkligen vet hur man behandlar en kvinna med mycket kyssar, smek och hångel. Jag älskar att få mycket uppmärksamhet under sex och vill njuta av två män på alla sätt i sängen.

Vill bli kysst ordentligt, smekt och få en härlig massage av fyra händer samtidigt och få suga och leka med två härliga kukar samtidigt. Vill gärna få en stor kuk i fittan samtidigt som jag blir slickad och smekt och suger på en annan kuk. Vill sen gärna dominera er lite också, men inget absolut krav. Ni får gärna vara bisexuella, men det är heller inget direkt krav.

Krav är däremot att ni är: 100% diskreta, friska, renliga, helt snus- och rökfria, välutrustade, uthålliga, har ställe att träffas på! Verifiering sker via cam, på skype och telefonkontakt före en eventuell dejt ske, träffar gärna er första gången, bara för att stämma av personkemin mellan oss, över en fika eller lunch. Finns det nu några seriösa trevliga män (kompisar) som vill träffa mig? OBS! Söker inga män med minikukar eller som har fobi för sex tillsammans med andra män!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.