Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

VILL HA TREKANT MED SINGELMÄN

VILL HA TREKANT MED SINGELMÄN

Hej alla svenska, seriösa singelmän mellan 40 och 60 år. Jag längtar efter att hitta två män i er ålder för mysiga och återkommande trekanter med mig i centrum. Är en stor fördel om ni redan är kompisar. Ser helst att ni bor i Skåne eller Blekinge så vi kan träffas ofta och ha det skönt. Ni ska tycka mycket om att kramas, kyssas, smekas och naturligtvis vilja slicka mig mycket och länge.

Vill även att era kukar kan fylla upp mig ordentligt och är uthålliga. Kondom ska användas vid samlag… men det tar jag som en självklarhet att ni förstår. Ett krav är att ni våga visa mig bilder på vilka ni är innan vi träffas. Hoppas att ni snart hör av er med ett svar till mig!

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.