Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill knulla svarta kukar

Vill knulla svarta kukar

Söker enbart efter stora, svarta, dominanta, hårdhänta män för snabba sexträffar. Har en stor hungrig mun och en stor blöt fitta som behöver passas upp med en stor tjock kuk dagligen. En fördel om ni som skriver svar redan känner till mig sedan tidigare.

Fantiserar ofta om att okända män kommer upp bakom mig i butikskön eller någon annanstans där det är trångt med folk och sedan ställer sig bakom mig och masserar min stora fitta genom byxorna och klämmer hårt på min rumpa utan att jag kan göra något åt det.

Eller att jag till exempel jobbar med någon kåt kollega och han helt överraskande tar fram sin hårda kuk i mitt arbetsrum, sen bara tar ett stadigt tag om min nacke och säger till mig att jag är en kåt slyna och ska hålla käften och sen tvingar ner mitt huvud mellan hans ben och tvingar mig att suga hans kuk tills han sprutar i min mun. Jag behöver verkligen hjälp med mina fantasier, är du rätt man för att hjälpa mig?

Bli medlem för att svara på annonsen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.