Knullkontakt annonser Sexannonser fitta

Vill runka av kille med fötterna

vill runka av kille med fötterna

Vill du pröva någonting nytt? låt mig massera din kuk med fötterna. tycker att det är så himla roligt att få använda fötterna till att massera en penis tills den sprutar. har du NÅGONSIN blivit avrunkad tills du fått utlösning av en tjej som bara använt fötterna? jag är expert på det också, lovar dig att du kommer få en oförglömlig upplevelse om du låter mig ta hand om din styva kuk med bara mina fötter.

finns nära göteborg men jag kan ta mig i princip överallt i sverige eftersom jag har körkort och bil, yipppiiieee! 🙂 vill helst träffa killar från skåne eftersom jag älskar skånska killars dialekt så himla mycket. tycker att den är så himla sexig att jag bara blir kåt av att höra en skånsk man prata. grrr…

vill bara runka av dig tills du sprutar, är inte så värst sugen på att knulla om jag ska vara ärlig. tycker att det börjar bli så långtråkigt!!! roligare att pröva på nya saker i sängen, håller ni inte med eller har jag helt fel?

Bli medlem för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. En av mina största drömmar, har du strumpbyxor och högklackat är det väldigt upphetsande och spruta på fötterna!

  2. Hej!

    Är ute efter precis det du beskriver! Kommer från Skåne och klarar mig mer än väl med att du bara runkar av mig med fötterna. Jag är helt enig med att prova nya saker! Du får göra precis vad du vill med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *